ДП “Комунжитло” повідомляє територіальну громаду міста Тростянець про намір переглянути ціну на послугу з управління гуртожитком

На виконання вимог «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності»», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018 року, ДП “Комунжитло” повідомляє жителів  міста Тростянець про намір переглянути ціну на послугу з  управління гуртожитком. 

Причиною подання на розгляд нової ціни є невідповідність витрат, що входять до структури тарифів фактичному рівню витрат підприємства управителя, а саме:

 збільшення  прожиткового  мінімуму громадян, який береться за основу для розрахунку заробітної плати працівників підприємства (3028,0 грн.), збільшенням з 1 квітня 2024 року мінімальної заробітної плати (8000,0гривень) збільшення вартості води та водовідведення.

Основною метою затвердження нової ціни є забезпечення повного відшкодування споживачами витрат  за надані  послуги.  Розрахунки тарифів  розроблено згідно  постанови КМУ від 01.06.2011 року №869 (зі змінами)

Динаміка зміни тарифів (з ПДВ)

Назва тарифуДіючий (грн.)Планований(грн.)Різниця (грн)Різниця (%)
Управління  гуртожитком (без ПДВ)12,2613,561,3010,6
Додаткова послуга з управління  гуртожитком (послуга вахтерів) (з ПДВ)27,2830,20+2,9210,7
Послуга з користування  душовою кімнатою  гуртожитку (з ПДВ)22,5030,0+7,5033,3

Проект оприлюднений:    березень  2024 року на сайті Тростянецької  міської ради.

Зауваження і пропозиції з приводу зміни тарифів на послуги  з управління гуртожитком можуть бути надані ДП Комунжитло у письмовому вигляді за адресою: м. Тростянець,

вул. Заводська 1 або ж у електронному вигляді на адресу електронної пошти: dpkomunjitlo@ukr.net протягом 15календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів.

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

Директор          ДП Комунжитло                                            А.В.Колодко

ukUK
Перейти до вмісту