Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту  «Про затвердження нормативних документів щодо оренди майна   комунальної власності Тростянецької міської територіальної громади»

Відповідно до ст. 9, ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділом комунальної власності і земельних відносин апарату Тростянецької міської ради підготовлено проєкт рішення «Про затвердження нормативних документів щодо оренди майна комунальної власності Тростянецької міської територіальної громади” згідно з яким пропонується затвердити нормативні документи щодо оренди майна комунальної власності Тростянецької міської об’єднаної територіальної громади, а саме:

          – Положення про передачу в оренду майна комунальної власності Тростянецької міської територіальної громади;

        – Методику розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Тростянецької міської  територіальної громади;

          – Примірний договір оренди майна, що належить до комунальної власності Тростянецької міської територіальної громади;

          – Примірний договір оренди майна, що належить до комунальної власності Тростянецької міської територіальної громади (для укладення або продовження договорів оренди майна з розміром річної плати 1 грн.);

           – Примірний договір про відшкодування витрат Балансоутримувача/Орендодавця на утримання орендованого майна (у тому числі місць загального користування та прибудинкової території) та надання комунальних послуг орендарю. Проєкт регуляторного акту розроблено відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна, Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, Наказу Фонду державного майна України №1576 від 05.09.2023 року «Про затвердження Примірного договору про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого майна (у тому числі місць загального користування та прибудинкової території) та надання комунальних послуг орендарю», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та інших законодавчих актів України з метою удосконалення системи орендних відносин щодо оренди майна комунальної власності Тростянецької міської територіальної громади. 

         Повний текст проєкту даного регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті Тростянецької міської ради за адресою: https://trostyanets-miskrada.gov.ua. (розділ «Міська рада» – «Регуляторна політика» – «Обговорення проєктів»).

         Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою публічного громадського обговорення, удосконалення проєкту рішення ____ сесії ___ скликання № __ від ________ року Тростянецької міської ради «Про затвердження нормативних документів щодо оренди майна комунальної власності Тростянецької міської  територіальної громади”, просимо Вас зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акту надсилати в письмовому вигляді до Тростянецької міської ради, протягом місяця з дати оприлюднення на веб-сайті Тростянецької міської ради проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу (до 23 березня 2024 року), за адресою: 42600, Україна, Сумська обл., м. Тростянець, вул. Благовіщенська, 3 або електронною поштою за адресою: [email protected].

Залишити відповідь

ukUK
Перейти до вмісту